Salg af bandager, træningsredskaber mv.

FysioDanmark Tønder har nu været forhandler af kvalitetsvarer indenfor medicintekniske produkter – herunder diverse bandager og kompressionsstrømper – fra firmaet, Bauerfeind, i en længere periode. Vi har høstet rigtig gode erfaringer med produkterne fra Bauerfeind. Produkterne kan hjælpe folk med at genvinde deres bevægelighed og dermed øge forudsætningerne for et godt helbred.

Desuden forhandler vi bandager fra firmaet SPORLASTIC. Her er ligeledes tale om produkter af høj kvalitet og med meget bredt sortiment. SPORLASTIC anvender ikke latex i deres produkter og producerer bandager, hvor der anvendes medicinsk silikone og hvor indvendige syninger er reduceret til et minimum ved at pelotter mm. er limet indvendigt i produkterne.

Klinikken forhandler desuden mindre træningsredskaber til hjemmeøvelser, samt bolde og træningselastikker mv. Vi er endvidere forhandler af de originale McKenzie ryg-puder, der fås i forskellige størrelser og udformninger. Yderligere info om produkterne kan fås ved henvendelse til FysioDanmark Tønder, hvor nogle varer nu er udstillet på salgsvæg.