FysioDanmark

FysioDanmark: 52 klinikker (per primo 2016)  har dannet landets største fysioterapi-kæde – og vores klinik –  ”klinikforfys” – er en del af dette samarbejde. Nogle af  landets førende fysioterapi-klinikker har forenet sig i kædesamarbejdet, FysioDanmark Aps. Det sker for i fremtiden landsdækkende, at kunne tilbyde sundhedsfremme, træning og behandling med fokus på kvalitet, innovation og vidensdeling.

Målet for FysioDanmark er at blive landsdækkende med 60-65 klinikker i løbet af 2016. FysioDanmark bliver således landets største aktør på fysioterapi-markedet og vil indgå i samarbejdsaftaler og projekter med bl.a. virksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner og patientforeninger. FysioDanmark har visionen om at være størst på det danske marked af ydelser indenfor fysioterapi og sund livsstil.

De enkelte klinikker i FysioDanmark samarbejdet vil stadig arbejde enkeltvis med patienter og andre opgaver, men derudover altså satse på forskellige produkter og projekter på tværs af klinikkerne, ligesom efteruddannelse og viden udveksling skal løfte kvaliteten på tværs.

http://fysiodanmark.dk