Efterfødselshold

Efterfødselshold

På efterfødselsholdet kan du med din baby ved din side sætte fokus på at styrke kroppen igen efter graviditet og fødsel. Vi arbejder med det stabiliserende system og bygger kroppen op igen. Udover stabiliserende træningen indgår der også styrke-, balance- og afspændingsøvelser. Træningen tager udgangspunkt i det du har behov for at arbejde med – det finder vi frem til i vores samtale og undersøgelse inden vi starter op. Vi har små hold med plads til individuelle hensyn og justeringer og grundig vejledning, hvorved et højt kvalitetsniveau sikres.

På holdet træner du i trygge omgivelser sammen med andre mødre – evt. din mødregruppe.  Tæppe el. dyne bedes medbragt således babyen får et godt og kendt liggeunderlag. Holdet henvender sig til mødre og deres babyer fra ca. 8 uger efter fødslen.

Osteopat og fysioterapeut Mette Gläser forestår og har udarbejdet rammerne for træningsforløbet. Et forløb indeholder 8x træning + individuel konsultation/inkl. undersøgelse.

Ring til klinikken for at høre om træningstider, pris og mulighederne for evt. tilskud fra Sygesikringen Danmark samt for øvrige spørgsmål. Tilmelding kan ske telefonisk til tlf. 7472 4954 el. via mail@klinikforfys.dk

Træningsforløb på Efterfødselsholdet bekendtgøres endvidere også løbende på vores facebook-side. Fortæl – “tag”/”del” – gerne vores omtale af holdet med andre mødre og veninder, der kunne have glæde af forløbet. (Puslebord forefindes).