Nyhed: Osteopati og “Uro/Gyn/Obs” – behandlinger tilbydes.

Klinikken kan nu tilbyde nu en hel række nye behandlingsmetoder og nærmere hertil kan læses på hjemmesiden under fanebladet “Specialer”.  Her fremgår en nærmere beskrivelse af, at vi nu fremover har muligheden for at tilbyde Osteopati og Uro/Gyn/Obs-behandlinger samt specielle behandlinger og forløb for babyer og småbørn. Klinikken kan kontaktes på tlf. 74724954 for booking.  

Continue reading...

Godt nytår – Velkommen til 2022!

Hos FysioDanmark Tønder er der plads til alle! Vi arbejder i øjeblikket på en ændring af adgangsforholdene til klinikken – herunder rampe og gelænder, samt opstregning af P-pladserne. Arbejdet vil formentlig komme til at strække sig til lidt hen over sommeren.

Continue reading...

Personale-Nyt

Fysioterapeut, Louise Runge, starter hos FysioDanmark Tønder fra årsskiftet 2021/2022. Velkommen på holdet!

Fysioterapeut, Mette Marie Lorenzen, som har været studerende her i klinikken tiltræder job hos os fra februar 2022.

Vi glæder os over, at kunne byde Jer velkommen i vores team!

Continue reading...

Bygningspræmiering

FysioDanmark Tønder har i dag af Tønder Kommune fået tildelt en pris for istandsættelsen – renoveringen og tilbygningen – af vores klinik-bygning! Det er vi stolte af og flere fotos ifm. begivenheden findes her på hjemmesiden under fanebladet “Galleri”.

Tønder Kommune har ifm. prisuddelingen til klinikken givet følgende begrundelse:

“Kategori 3, Erhvervsbyggeri: Privat byggeri – Fabriksvej 9, 6270 Tønder: Erhvervsejendommen er beliggende i industriområdet i den nordlige del af Tønder og er nu blevet omdannet til en klinik for fysioterapi “FysioDanmark Tønder”. Oprindeligt er bygningen en vinkelbygning fra 1970’erne i gule sten som trængte til en renovering. Denne bygning er nu blevet renoveret, ombygget, tilbygget og fået ny funktion. Der er blevet tilbygget en fløj beklædt med mørk eternit og med mørke vinduesrammer. De oprindelige bygninger er ombygget og vinduerne er skiftet til vinduer med mørke rammer, således at der er en overensstemmelse mellem den nye fløj og de oprindelige bygninger. Ved renoveringen og tilbygningen er der skabt en helhed ved kun at anvende få farver og bygningen har derved fået et mere moderne og roligt udtryk og sammen med de nye indvendige faciliteter er der nu en nutidig fysioterapi.”

Prisuddeling i form af pengepræmie og messingskilt til opsætning på husfacaden.

Prisuddeling i form af pengepræmie og messingskilt til opsætning på husfacaden.

Continue reading...

FysioDanmark Tønder

Klinik for Fysioterapi Tønder” skifter navn til “FysioDanmark Tønder

Sammen står vi stærkere, og derfor skifter vi navn til FysioDanmark og bliver en del af Danmarks nye, store fysioterapeut-kæde, som er en sammenslutning af mere end 60 førende klinikker i hele landet. Det betyder, at din ”gamle” fysioterapi-klinik får et nyt udtryk i form af FysioDanmarks logo og skiltning. Medarbejderne er de samme og velkendte fysioterapeuter som hidtil, men behandlingen bliver om muligt endnu bedre. Vi glæder os til at se dig i klinikken!

Klinikken har valgt at indgå i FysioDanmark-samarbejdet, idet vi ønsker at være på forkant med udviklingen og ønsker at kunne give vores patienter den bedst mulige behandling og service. Det er endvidere FysioDanmarks målsætning at tilbyde nyskabende og effektive produkter på tværs af klinikkerne, ligesom samarbejdet gennem efteruddannelse og vidensudveksling løfter og sikrer kvaliteten på tværs i FysioDanmark – således at du/kunden får den bedste behandling. Som fysioterapeut på en klinik under FysioDanmark er man forpligtet til at levere fysioterapi af høj kvalitet og forpligter sig i at deltage i relevante kvalitetssikringsprojekter. Der er derfor mange fordele for dig som patient ved at blive behandlet på en klinik, som er medlem af FysioDanmark:
•Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder.
•Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere.
•Du sikres samme høje behandling i hele Danmark på alle vores +60 klinikker.

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden. Samtidig forpligtiger alle klinikker sig samtidig til at overholde en række kvalitetskrav og procedurer, som sikrer alle patienter høj kvalitet ved behandling. Du kan derfor være sikker på, at din behandling opfylder alle FysioDanmarks høje krav til kvalitet og udførelse, uanset hvilken en af FysioDanmarks klinikker du vælger at benytte.

Hjemmesiden har i anledning af navneskiftet også overgået en ajourføring og fremtræder nu i nyt lay-out. Vores tlf.nr. forbliver det samme: 7472 4954 og vi beholder samme mail-adr: mail@klinikforfys.dk samt samme web-adr.: www.klinikforfys.dk 

Continue reading...

Hjertestarter

Klinik for Fysioterapi Tønder ønsker at yde service og være tryghedsskabende og vi har således fået opsat hjertestarter. Vi har og skal alle gennemgå kursus i brugen af det nye apparat. Alle medarbejderne gennemgår yderligere løbende 1. hjælpskurser. Hjertestarteren er registeret via “TrygFonden Hjertestarter App” og indgår derved i en landsdækkende oversigt for placeringen af hjertestartere.hjertestarter

Continue reading...

“Link” til artikel om slidgigt

Artikel om slidgigt“http://nyhederne.tv2.dk/2015-05-17-gode-raad-til-slidgigt-saadan-faar-du-faerre-smerter”

Gode råd til slidgigt: Sådan får du færre smerter nyhederne.tv2.dk

Her i klinikken har vi gode erfaringer med netop denne problemstilling og kører med succes GLAD hold. Ring til klinikken for yderligere info og opstart af hold.

 

 

Continue reading...

Salg af bandager, træningsredskaber mv.

FysioDanmark Tønder har nu været forhandler af kvalitetsvarer indenfor medicintekniske produkter – herunder diverse bandager og kompressionsstrømper – fra firmaet, Bauerfeind, i en længere periode. Vi har høstet rigtig gode erfaringer med produkterne fra Bauerfeind. Produkterne kan hjælpe folk med at genvinde deres bevægelighed og dermed øge forudsætningerne for et godt helbred.

Desuden forhandler vi bandager fra firmaet SPORLASTIC. Her er ligeledes tale om produkter af høj kvalitet og med meget bredt sortiment. SPORLASTIC anvender ikke latex i deres produkter og producerer bandager, hvor der anvendes medicinsk silikone og hvor indvendige syninger er reduceret til et minimum ved at pelotter mm. er limet indvendigt i produkterne.

Klinikken forhandler desuden mindre træningsredskaber til hjemmeøvelser, samt bolde og træningselastikker mv. Vi er endvidere forhandler af de originale McKenzie ryg-puder, der fås i forskellige størrelser og udformninger. Yderligere info om produkterne kan fås ved henvendelse til FysioDanmark Tønder, hvor nogle varer nu er udstillet på salgsvæg.

Continue reading...

FysioDanmark

FysioDanmark: 52 klinikker (per primo 2016)  har dannet landets største fysioterapi-kæde – og vores klinik –  ”klinikforfys” – er en del af dette samarbejde. Nogle af  landets førende fysioterapi-klinikker har forenet sig i kædesamarbejdet, FysioDanmark Aps. Det sker for i fremtiden landsdækkende, at kunne tilbyde sundhedsfremme, træning og behandling med fokus på kvalitet, innovation og vidensdeling.

Målet for FysioDanmark er at blive landsdækkende med 60-65 klinikker i løbet af 2016. FysioDanmark bliver således landets største aktør på fysioterapi-markedet og vil indgå i samarbejdsaftaler og projekter med bl.a. virksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner og patientforeninger. FysioDanmark har visionen om at være størst på det danske marked af ydelser indenfor fysioterapi og sund livsstil.

De enkelte klinikker i FysioDanmark samarbejdet vil stadig arbejde enkeltvis med patienter og andre opgaver, men derudover altså satse på forskellige produkter og projekter på tværs af klinikkerne, ligesom efteruddannelse og viden udveksling skal løfte kvaliteten på tværs.

http://fysiodanmark.dk

 

Continue reading...

God Adgang

Klinik for Fysioterapi Tønder er blevet certificeret fra organisationen “God Adgang” og har i den anledning modtaget diplom, idet klinikken opfylder de stillede behov og tilgængelighedskrav fra 7 handicapgrupper. Klinik for Fysioterapi Tønder har således fået tildelt følgende mærker: Kørestolsbrugere, Gang-, arm- og håndhandicappede, Synshandicappede, Hørehandicappede, Personer med astma og allergi, Personer med læsevanskeligheder og Udviklingshandcappede.

For yderligere information henvises til http://www.godadgang.dk 

 

Continue reading...

Klinik for Fysioterapi Tønder er på “Facebook”

Klinikken har nu også oprettet en side på “Facebook”. Vi vil forsøge os med – også via dette medie – at gøre opmærksom på vores virksomhed og vil via denne vej udbrede nyheder og information og om det vi kan tilbyde, samt fortælle om det vi går og laver. Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye initiativ, og at I vil være med til at sprede/videresende “nyheden”. Informationer her fra hjemmesiden vil således fremover ligeledes i kortform blive præsenteret på “Facebook”, hvor vi kan findes under Klinik for Fysioterapi Tønder.

 

Continue reading...

Udvidet Lænde-Ryg Undersøgelse

Klinikken er blevet godkendt til at kunne foretage “Udvidet Lænde-Ryg Undersøgelse“. En sådan undersøgelse kræver en special henvisning, som kan fås efter vurdering fra egen læge. Der er alene tale om en omfattende undersøgelse, der stækker sig over flere dage. Undersøgelsen har til formål at klassificere patientens lænde-ryg problem, hvorefter undersøgelsens resultat afrapporteres til lægen mhp. udarbejdelse af videre behandlingsplan.

 

Continue reading...

SUPERSOLE

Fysioterapeut, Mette A. Gläser, har gennemgået og afsluttet et kursus, som nu har gjort hende til certificeret “SUPERSOLE” behandler, hvilket betyder, at hun fremover i endnu højere grad kan varetage undersøgelse og behandling af fodrelaterede problemer. Desuden tilbydes nu, at indlægssåler efter SUPERSOLE-konceptet fremover fremstilles og tilpasses i klinikken.

Nærmere om emnet kan ses under http://www.supersole.dk samt kan oplyses ved henvendelse til klinikken på tlf. 7472 4954. Emnet omtales desuden på hjemmesiden. Omtalen kan findes via hovedmenuen under punktet “Specielle tiltag“.
 
 
 
Continue reading...