FysioDanmark

FysioDanmark:

Mere end 80 fysioterapi klinikker (per medio 2023)  har dannet landets største fysioterapi-kæde – og vores klinik –  ”www.klinikforfys.dk” – FysioDanmark Tønder – er en del af dette samarbejde. Nogle af  landets førende fysioterapi-klinikker har således forenet sig i kædesamarbejdet, FysioDanmark ApS. Det sker for i fremtiden landsdækkende, at kunne tilbyde sundhedsfremme, træning og behandling med fokus på kvalitet, innovation og vidensdeling.

Målet for FysioDanmark har været at blive landsdækkende. FysioDanmark er nu landets største aktør på fysioterapi-markedet og vil indgå i samarbejdsaftaler og projekter med bl.a. virksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner og patientforeninger. FysioDanmark har visionen om at være størst på det danske marked af ydelser indenfor fysioterapi og sund livsstil.

De enkelte klinikker i FysioDanmark samarbejdet vil stadig arbejde enkeltvis med patienter og andre opgaver, men derudover altså satse på forskellige fælles produkter og projekter på tværs af klinikkerne. Der er truffet aftale om fælles efteruddannelse og der er bred enighed om at vidensudveksling er en af nøglerne til at løfte kvaliteten på tværs af klinikkerne i samarbejdet.

Der kan læses mere om FysioDanmark via nedennævnte link og via de indlagte videoer.