FysioDanmark Tønder

Klinik for Fysioterapi Tønder” skifter navn til “FysioDanmark Tønder

Sammen står vi stærkere, og derfor skifter vi navn til FysioDanmark og bliver en del af Danmarks nye, store fysioterapeut-kæde, som er en sammenslutning af mere end 80 førende klinikker i hele landet. Det betyder, at din ”gamle” fysioterapi-klinik får et nyt udtryk i form af FysioDanmarks logo og skiltning. Medarbejderne er de samme og velkendte fysioterapeuter som hidtil, men behandlingen bliver om muligt endnu bedre. Vi glæder os til at se dig i klinikken!

Klinikken har valgt at indgå i FysioDanmark-samarbejdet, idet vi ønsker at være på forkant med udviklingen og ønsker at kunne give vores patienter den bedst mulige behandling og service. Det er endvidere FysioDanmarks målsætning at tilbyde nyskabende og effektive produkter på tværs af klinikkerne, ligesom samarbejdet gennem efteruddannelse og vidensudveksling løfter og sikrer kvaliteten på tværs i FysioDanmark – således at du/kunden får den bedste behandling. Som fysioterapeut på en klinik under FysioDanmark er man forpligtet til at levere fysioterapi af høj kvalitet og forpligter sig i at deltage i relevante kvalitetssikringsprojekter. Der er derfor mange fordele for dig som patient ved at blive behandlet på en klinik, som er medlem af FysioDanmark:
•Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder.
•Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere.
•Du sikres samme høje behandling i hele Danmark på alle vores +80 klinikker.

En vigtig del af FysioDanmark-samarbejdet at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark-klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden. Samtidig forpligtiger alle klinikker sig samtidig til at overholde en række kvalitetskrav og procedurer, som sikrer alle patienter høj kvalitet ved behandling. Du kan derfor være sikker på, at din behandling opfylder alle FysioDanmarks høje krav til kvalitet og udførelse, uanset hvilken en af FysioDanmarks klinikker du vælger at benytte.

Hjemmesiden har i anledning af navneskiftet også overgået en ajourføring og fremtræder nu i nyt lay-out. Vores tlf.nr. forbliver det samme: 7472 4954 og vi beholder samme mail-adr: mail@klinikforfys.dk samt samme web-adr.: www.klinikforfys.dk