Forholdsregler: COVID-19

Hvad gør I for at begrænse smittespredning?
Vi følger løbende Regeringens og Sundhedsstyrelsens nyeste opdateringer og anbefalinger. Frem til og med 13. april 2020 gælder følgende anvisninger for klinikken:

– Der ikke er adgang til klinikken uden forudgående aftale (hverken til behandling, træning eller til køb af træningsudstyr).
– Hvis du har en tid til behandling, skal du vente i vores venteværelse indtil du bliver kaldt ind.
– Når du møder din fysioterapeut beder dig bekræfte, at du ikke er eller har været syg indenfor de sidste 48 timer. Du vil også blive bedt om at spritte dine hænder.
– Fysioterapeuten følger dig ned til behandlingsrummet og der vil i udgangspunktet ikke være adgang til andre dele af klinikken uden aftale med fysioterapeuten.
– Hvis der er flere patienter på klinikken på samme tid, vil fysioterapeuten sørge for, at du ikke kommer i nærkontant med dem.
– For at mindske smitterisikoen, er der ingen betjening i receptionen.

***

Kan jeg træne hos FysioDanmark Tønder?
Nej – der er lukket for al individuel- og holdtræning indtil den 13. april 2020. Har du brug for øvelser til at holde dig i gang, kan du få hjælp og vejledning hos fysioterpaeuten f.eks. via telefon-/videokonsultation.

Kan jeg betale med kontanter?
Frem til 13. april 2020 er det ikke muligt at betale med kontganter. Dette tiltag skal minimere risikoen for smittespredning. I stedet kan du betale via betalingskort el. MobilePay.

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg vil bestille tid eller har spørgsmål?
Vi sidder klar til at svare på spørgsmål på telefon 74724954 og via mail mail@klinikforfys.dk