Bygningspræmiering

FysioDanmark Tønder har i dag af Tønder Kommune fået tildelt en pris for istandsættelsen – renoveringen og tilbygningen – af vores klinik-bygning! Det er vi stolte af og flere fotos ifm. begivenheden findes her på hjemmesiden under fanebladet “Galleri”.

Tønder Kommune har ifm. prisuddelingen til klinikken givet følgende begrundelse:

“Kategori 3, Erhvervsbyggeri: Privat byggeri – Fabriksvej 9, 6270 Tønder: Erhvervsejendommen er beliggende i industriområdet i den nordlige del af Tønder og er nu blevet omdannet til en klinik for fysioterapi “FysioDanmark Tønder”. Oprindeligt er bygningen en vinkelbygning fra 1970’erne i gule sten som trængte til en renovering. Denne bygning er nu blevet renoveret, ombygget, tilbygget og fået ny funktion. Der er blevet tilbygget en fløj beklædt med mørk eternit og med mørke vinduesrammer. De oprindelige bygninger er ombygget og vinduerne er skiftet til vinduer med mørke rammer, således at der er en overensstemmelse mellem den nye fløj og de oprindelige bygninger. Ved renoveringen og tilbygningen er der skabt en helhed ved kun at anvende få farver og bygningen har derved fået et mere moderne og roligt udtryk og sammen med de nye indvendige faciliteter er der nu en nutidig fysioterapi.”

Prisuddeling i form af pengepræmie og messingskilt til opsætning på husfacaden.

Prisuddeling i form af pengepræmie og messingskilt til opsætning på husfacaden.